Reunió de treball entre Impulsem Lleida i Impulsem el Penedès

Les dues formacions teixeixen complicitats i estratègies de cara a les Municipals 2023

Ahir va tenir lloc una trobada al Penedès entre les dues formacions per tal de compartir les seves experiències territorials on s van reunir membres d’Impulsem Lleida i Impulsem Penedès.

Les dues formacions tenen una vocació territorial i volen esdevenir la veu dels seus territoris per defensar un model de país diferenciat d’un model de país exclusivament metropolità. Una proposta que posa al centre de les seves polítiques a la gent, els pobles i les comarques de cadascuna de les seves vegueries.

El Secretari General Manel Solé ha explicat que “Defensem un model de país que ha de ser diferenciat, que tingui en compte les especificitats del territori”. “Tenim molts punts en comú amb Impulsem Penedès i estem establint sinèrgies per tal d’enfortir les dues formacions”.

Impulsem Lleida i Impulsem el Penedès estant treballant de valent per enllestir candidatures en la majoria dels municipis de les seves demarcacions. De moment valoren molt positivament l’impacte de les seves propostes i el retorn que han tingut al conjunt de la societat civil.

Al mateix temps, volen crear un espai de coordinació i cooperació per sumar esforços entre les dues formacions, i amb d’altres propostes polítiques de caire territorial que també estan sorgint en d’altres comarques del país.

De moment han establert un calendari de trobades per tal de definir una estratègia que comparteixi punts en comú i poder tenir una visió de conjunt de cara a les Municipals del Maig del 2023 que enforteixi a les dues formacions.

COMPARTEIX L'ARTICLE A LES TEVES XARXES

Compartir en facebook
Comparteix a Facebook
Compartir en twitter
Comparteix a Twitter
Compartir en linkedin
Comparteix a Linkdin
Compartir en pinterest
Comparteix a Pinterest

Posa't en contacte amb nosaltres

Tens cap dubte? Vols posar-te en contacte amb el partit? A continuació trobaràs un formulari: omple amb les teves dades personals i pregunta’ns el que vulguis. Et donarem una resposta com més aviat millor. Moltes gràcies pel teu suport!