Manel Solé: “Reclamem al president Aragonès acabar amb l’oblit i l’abandó de les comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran i així poder fer realitat la narrativa de la Catalunya sencera”

Impulsem Lleida, present als actes de commemoració del 82è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys

Una representació d’Impulsem Lleida, encapçalada pel seu secretari general, Manel Solé, ha participat aquest dissabte en els actes de commemoració del 82è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys.

Solé ha destacat que “en les darreres setmanes hem assistit, estupefactes, a un joc de cadires indigne amb la ciutadania en el moment tan greu que vivim. Aquests actes allunya cada cop més els ciutadans dels seus representants públics”. Alhora, manté que “el president Aragonès parla de la Catalunya sencera, una Catalunya sencera que en el debat de política general oblida les comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran”. Ens amoïna la precarietat parlamentària d’aquest govern, perquè ara el que necessiten les famílies és estabilitat, confiança, rigor i que el líders siguin exemplars deixant-se la pell. En un dia com avui, recordant al president Companys, un dels fills il·lustres de la història de Catalunya. En aquest sentit Solé ha remarcat que “reclamem al president Aragonès acabar amb l’oblit i l’abandó de les comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran i així poder fer realitat la narrativa de la Catalunya sencera”.  

COMPARTEIX L'ARTICLE A LES TEVES XARXES

Share on facebook
Comparteix a Facebook
Share on twitter
Comparteix a Twitter
Share on linkedin
Comparteix a Linkdin
Share on pinterest
Comparteix a Pinterest

EL MÉS NOU A IMPULSEM LLEIDA

Posa't en contacte amb nosaltres

Tens cap dubte? Vols posar-te en contacte amb el partit? A continuació trobaràs un formulari: omple amb les teves dades personals i pregunta’ns el que vulguis. Et donarem una resposta com més aviat millor. Moltes gràcies pel teu suport!