Junts-Impulsem Lleida valoren “molt positivament” unes municipals que avalen l’èxit de la coalició 

El president de Junts a les Terres de Lleida, Eloi Bergós, i el secretari general d’Impulsem Lleida, Manel Solé, posen en valor els 10 diputats aconseguits a la Diputació de Lleida

Les direccions de Junts-Impulsem Lleida, els partits que formen la coalició Compromís Municipal, han valorat molt positivament les eleccions municipals d’aquest 28 de maig al territori, en què la coalició ha aconseguit 10 diputats a la Diputació de Lleida i també ha guanyat en 5 de les 7 comarques de la Vegueria de les Terres de Lleida, i també en nombre de regidors i vots. 

El president de Junts a la Vegueria de les Terres de Lleida, Eloi Bergós, i el secretari general d’Impulsem Lleida, Manel Solé, han donat a conèixer tots els detalls sobre els resultats que ha obtingut la coalició i l’han titllat de ser “un encert i un èxit”. Per això, Bergós i Solé s’han mostrat oberts a concórrer també de forma conjunta en les generals del pròxim mes de juliol. 

Uns resultats que avalen la força de la coalició:

El president de Junts a la Vegueria de les Terres de Lleida, Eloi Bergós, ha posat en valor els bons resultats fruit de la coalició. A nivell català, Bergós també ha destacat que Junts és la primera força a nivell nacional, que ha guanyat a la capital catalana a les diputacions de Lleida i Girona, en 14 capitals de comarca, així com en 342 municipis, la qual cosa suma 552.089 vots independentistes. El president de Junts a les Terres de Lleida ha recordat que “votar Junts és votar el bon govern al servei de les persones del nostre territori, i també és guanyar independència”, i ha afegit que “Encara tenim el president legítim a l’exili, no avalem el 155 i treballem a pit descobert per la independència del nostre país”. 

Per la seva banda, el secretari general d’Impulsem Lleida, Manel Solé, ha ressaltat els bons resultats a la Diputació de Lleida, “que ens donen legitimitat i força per poder fer un canvi de Govern”. En aquest sentit, Solé ha explicat que “aquests darrers quatre anys s’hauria pogut gestionar d’una altra manera, i tenim la determinació per poder fer aquesta proposta”. Igualment, el secretari general d’Impulsem Lleida ha recordat que l’aposta per fer una coalició amb Junts va ser fruit d’una assemblea en què la proposta va tenir el suport de la majoria, que creia que es tractava de la millor opció, i “avui els resultats ens avalen, hem guanyat a bona part dels municipis i això ens permetrà prendre decisions des del territori”. 

Tant Bergós com Solé han coincidit a destacar la “bona sintonia” entre ambdós partits durant tot el procés i han volgut agrair als votants que van triar les candidatures de Compromís Municipal aquest 28-M, a les persones que han concorregut a les llistes, i a tothom qui ho ha fet possible. 

Lleida, 31 de maig del 2023   

COMPARTEIX L'ARTICLE A LES TEVES XARXES

Compartir en facebook
Comparteix a Facebook
Compartir en twitter
Comparteix a Twitter
Compartir en linkedin
Comparteix a Linkdin
Compartir en pinterest
Comparteix a Pinterest

Posa't en contacte amb nosaltres

Tens cap dubte? Vols posar-te en contacte amb el partit? A continuació trobaràs un formulari: omple amb les teves dades personals i pregunta’ns el que vulguis. Et donarem una resposta com més aviat millor. Moltes gràcies pel teu suport!