Junts i Impulsem Lleida signen un acord de coalició per concórrer conjuntament a les properes eleccions municipals

L’acord inclou al voltant de 160 municipis de les comarques del Segrià, el Solsonès, el Pla d’Urgell, La Noguera, Les Garrigues, l’Urgell i la Segarra

Junts per Catalunya i Impulsem Lleida han signat avui un acord de coalició per concórrer conjuntament a les properes eleccions municipals, conscients de la necessitat de les Terres de Lleida de fer front a les diverses crisis que pateix el territori: econòmica, demogràfica i de model productiu, i que requereix d’un abordatge especial per part de totes les administracions.

L’acord, que inclou al voltant de 160 municipis de les comarques del Segrià, el Solsonès, el Pla d’Urgell, La Noguera, Les Garrigues, l’Urgell i la Segarra l’han signat el secretari general de Junts, Jordi Turull, el secretari general d’Impulsem Lleida, Manel Solé, el president de la vegueria de Lleida de Junts, Eloi Bergós i el president d’Impulsem Lleida, Antoni Villas.

Ambdues formacions s’han mostrat convençudes que treballant des dels municipis i amb vocació de servei, el món local tindrà un paper fonamental en l’assoliment dels objectius del país.

En termes d’entesa i col·laboració, Junts i Impulsem Lleida establiran un comitè d’enllaç que farà el seguiment dels municipis on es presenten les candidatures, amb la clara determinació de no competir en cap municipi. Aquest comitè d’enllaç estarà format per tres persones de cada formació política i es reunirà mensualment. Amb aquest acord també s’estableixen unes normes de funcionament entre les dues formacions per tal d’assolir els objectius marcats: en el cas que la persona que ostenta l’alcaldia estigui afiliada a alguna de les dues formacions, tindrà llibertat per confeccionar la llista que consideri per a les eleccions de 2023, escoltant tothom. En la resta de municipis, el comitè d’enllaç ho tractarà específicament.

Lleida, 26 de gener de 2023.

COMPARTEIX L'ARTICLE A LES TEVES XARXES

Compartir en facebook
Comparteix a Facebook
Compartir en twitter
Comparteix a Twitter
Compartir en linkedin
Comparteix a Linkdin
Compartir en pinterest
Comparteix a Pinterest

Posa't en contacte amb nosaltres

Tens cap dubte? Vols posar-te en contacte amb el partit? A continuació trobaràs un formulari: omple amb les teves dades personals i pregunta’ns el que vulguis. Et donarem una resposta com més aviat millor. Moltes gràcies pel teu suport!