Impulsem Lleida presidirà el Consell Comarcal del Segrià

David Masot serà al capdavant de l’ens per segon mandat consecutiu.

Impulsem Lleida presidirà el Consell Comarcal del Segrià després de l’acord que la coalició Compromís Municipal, formada per Impulsem Lleida i Junts, ha tancat amb el PSC.

Aquest pacte facilitarà l’elecció, l’11 de juliol vinent, de David Masot com a president del Consell, amb la qual cosa l’alcalde de Maials afrontarà el seu segon mandat al capdavant de l’ens comarcal.

Joan Carles Miró, regidor de Torres de Segre per Junts, serà un dels vicepresidents.

Amb l’acord de Govern entre Compromís Municipal i el PSC, s’assoleix una majoria absoluta de 17 consellers (5 d’Impulsem Lleida, 5 de Junts i 7 dels socialistes) dels 33 que formen el Ple del Consell Comarcal.

L’acord de govern destaca grans eixos a treballar aquests propers quatre anys com el repoblament, el suport tècnic i l’impuls dels ajuntaments i el municipalisme, l’economia productiva i el servei a les persones, entre d’altres.

David Masot és alcalde de Maials des de l’any 2011, on ha governat sempre amb majoria absoluta, i des del 2019 presideix del Consell Comarcal del Segrià, ens del qual anteriorment havia estat vicepresident durant la legislatura 2015-2019.

Masot afronta aquest segon mandat amb il·lusions renovades i amb moltes ganes de completar diferents projectes que es van posar en marxa a l’anterior legislatura. En aquest sentit, espera que el Consell torni a reviure el “tarannà” i “l’esperit constructiu” que va evidenciar durant els quatre anys precedents, amb una bona comunió i entesa per part de tots els grups i un alt grau de participació en les diverses iniciatives i projectes en els que es va treballar.

COMPARTEIX L'ARTICLE A LES TEVES XARXES

Compartir en facebook
Comparteix a Facebook
Compartir en twitter
Comparteix a Twitter
Compartir en linkedin
Comparteix a Linkdin
Compartir en pinterest
Comparteix a Pinterest

Posa't en contacte amb nosaltres

Tens cap dubte? Vols posar-te en contacte amb el partit? A continuació trobaràs un formulari: omple amb les teves dades personals i pregunta’ns el que vulguis. Et donarem una resposta com més aviat millor. Moltes gràcies pel teu suport!