El president d’Impulsem Lleida, Antoni Villas anuncia que Manel Solé, Joan Gilart i Antoni Carré seran els diputats provincials de la formació el proper mandat a l’ens provincial

Jordi Latorre anuncia que no serà diputat la propera legislatura 2023-2027 a la Diputació de Lleida.

El president d’Impulsem Lleida, Antoni Villas anuncia que l’alcalde de La Granja d’Escarp, Manel Solé, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart i l’alcalde de Benavent de Segrià, Antoni Carré seran els 3 diputats provincials d’Impulsem Lleida a la Diputació, tots provinents del partit judicial de Lleida on la coalició Compromís Municipal en va obtenir 4 en total.

Villas destaca que “Impulsem Lleida va obtenir la majoria de resultats amb més d’un 70% dels regidors dins la coalició al partit judicial de Lleida, i és per aquest motiu que la força en el partit judicial per a poder escollir 3 dels 4 diputats obtinguts ha recaigut en la nostra formació”.

Impulsem Lleida va presentar 35 llistes a la coalició a la Vegueria de Lleida, de les quals ha obtingut 28 victòries i 27 majories absolutes.

Arran del pacte de govern a la Diputació de Lleida que deixa a l’oposició els 10 diputats de la coalició Compromís Municipal, formada per Impulsem Lleida i Junts, el que ha estat Vicepresident 1r de la Diputació de Lleida aquests darrers 4 anys anuncia que no continuarà de diputat a l’oposició.

Latorre ha explicat que “l’objectiu del projecte polític aquests darrers quatre anys era obtenir el millor resultat perquè les polítiques públiques que defensa Impulsem Lleida es poguessin traslladar al govern de la Diputació i hem aconseguit l’objectiu del resultat, però no el de poder executar-lo a govern, per aquest motiu crec que no tinc la motivació suficient per estar a l’oposició i prefereixo continuar amb el projecte municipal de Torrefarrera en el meu últim mandat com a alcalde”.

Recordem que Latorre ha aconseguit la seva 4a majoria absoluta a l’Ajuntament de Torrefarrera.

Per últim destaquem que els resultats de les eleccions municipals van donar la victòria amb 10 diputats de 25 a la coalició Compromís Municipal a la Diputació, però que un pacte entre ERC, PSC, UA i PL els han deixat a l’oposició.

COMPARTEIX L'ARTICLE A LES TEVES XARXES

Compartir en facebook
Comparteix a Facebook
Compartir en twitter
Comparteix a Twitter
Compartir en linkedin
Comparteix a Linkdin
Compartir en pinterest
Comparteix a Pinterest

Posa't en contacte amb nosaltres

Tens cap dubte? Vols posar-te en contacte amb el partit? A continuació trobaràs un formulari: omple amb les teves dades personals i pregunta’ns el que vulguis. Et donarem una resposta com més aviat millor. Moltes gràcies pel teu suport!